Bloementaart-Recept







Ingrediënten:


Voor het deeg:
1 verpakking Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk



Voor de decoratie:
Dr. Oetker Gebaksglazuur
Dr. Oetker CupCake gekleurde Parels
Dr. Oetker Glitterstiften
Dr. Oetker CupCake Decoratiebloemetjes


Bereiding


Bereiding van de biscuit:

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking.Laat de biscuit goed afkoelen.

Decoratie:

Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes. Laat de Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.


Versier de biscuit volledig naar eigen wens. Maak enkele cirkelvormige bewegingen met de Dr. Oetker Glitterstiften en bevestig enkele Dr. Oetker Decoratiebloemetjes en Dr. Oetker Gekleurde Parels op de biscuit.

(oetker.be)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten