Spinnenwebtaart







Ingrediënten:


Voor de taart:
1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk


Voor de halloweendecoratie:
1 - 2 zakje Dr. Oetker Gebaksglazuur
1 zakje Dr. Oetker CupCake Topping Chocolade



Bereiding

Baktijd en oventemperatuur:

Elektrisch: 160°C // Hetelucht: 150°C // Gasoven: 2 - 3 // Baktijd: 30 - 35 min.

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.

Decoratie:

Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes. Laat het Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.

Kneed de Dr. Oetker Topping tot deze vloeibaar wordt. Plaats het kleinste spuitmondje en breng diagonale lijnen aan om het spinnenweb weer te geven.


De spin kan je meteen op de taart tekenen. Hiervoor gebruik je best het grootste spuitmondje. Draai cirkels met de Dr. Oetker Topping voor het lijfje en de kop. De pootjes kan je met het spuitmondje op het spinnenweb aanbrengen.

(oetker.be)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten